Poker på nettet og SKAT

Skal man betale skat af poker gevinster?

Et af de mest hyppige spørgsmål indenfor online poker er, hvorvidt man skal betale skat af sin gevinst i online poker.

I Danmark forholder det sig sådan, at du ikke skal betale skat af din gevinst fra online poker, hvis du spiller fra en hjemmeside, der har hjemme i et EU/EØS-land, og hvis denne er kontrolleret af en offentlig myndighed.

Der findes en lang liste over pokersites med dansk licens hos Spillemyndigheden, og hvis du spiller hos ét af dem, kan du være 100% sikker på at dit pokerspil er skattefrit!

 

Værd at vide om online poker

Er du ny til online poker? Eller vil du bare gerne blive lidt klogere på det spil, du måske bruger en del tid på?

I denne artikel gør vi dig klogere på online poker, hvor vi vil fortælle om spillets udbredelse, online poker i Danmark og andre forhold, der måtte være relevante.

 

Online poker har oplevet eksplosiv udvikling

Siden starten af 00’erne har online poker oplevet en eksplosiv udvikling.

I 2001 var der indtægter i online poker for 82,7 millioner dollars, hvilket i 2005, blot 4 år senere, var vokset til hele 2,4 milliarder dollars. I dag er det sådan, at hver fjerde krone, der bruges på betting og gambling, bruges på online poker, hvorfor der er tale om en kæmpestor industri, som rigtigt mange danskere er en del af – enten på professionel, semi-professionel eller fritidsbasis.

Poker var ellers ikke tidligere et synderligt udbredt spil, men online poker og de online casinos tilbyder gerne lave blinds samt gratis eller billige turneringer, hvilket appellerer bredt. Derfor kræver det oftest ingen, eller meget få, penge at komme i gang med poker, hvilket har medført, at online poker har vundet stor indpas i befolkningen.

Nu om dage er der installeret pokersoftware på rigtig mange danske computere, og det er der selvfølgelig, fordi hundredtusinder af danskere spiller online poker fra tid til anden.

 

Ens formue og online poker

Der findes desværre folk derude, der har tabt mindre eller større beløb ved online poker, hvilket selvfølgelig er en naturlig selvfølge, når der spilles om penge. Derfor er det vigtigt, at man gør op med sig selv, hvor meget man er villig til at spille for, sådan man ikke ender ud i et uheldigt scenarie.
Gennem de seneste år har poker dog formået at gå væk fra sit ry om at være et beskidt hasardspil, da det i dag i højere grad anses som værende et matematisk og taktisk spil, hvor ens indtjening i høj grad baseres på evner.

Du kan selvfølgelig øge dine chancer gevaldigt ved at sikre, at du spiller med en god poker bonus i ryggen, som man siger i pokerverdenen. Hos Skattefribonus.dk har de et stort overblik over gode poker bonusser som 100% sikkert er skattefrie.

Er du ikke interesseret i at spille om penge, kan du også prøve gratis poker på nettet. Alle pokersites tilbyder Playmoney poker, og det er et godt sted at starte, hvis man vil være lidt forsigtig.