Livescore er et værktøj til at følge mange kampe og sportsgrene

fodbold-i-tv

Livescore er et meget social værktøj. Det giver os en mulighed for at følge med i stort set alle sportsgrene, direkte, uden nødvendigvis at bo i den rigtige del af verden, eller have den helt store tv-pakke. Hvor man i gamle dage som tv seer var begrænset til at se en enkelt fodboldkamp, og måske i pausen lige slå op på Tekst Tv og se om de havde nogle opdateringer fra kampene tidligere på dagen, kan man nu med et enkelt klik på musen få adgang til livescore i hele verden, lige fra den danske 2. division i håndbold, over amerikansk college basket, til VM i curling.

Det store livescore udvalg gør at alle sport fans kan finde en side som har lige præcis den sport som de gerne vil følge, uanset hvor i verden det foregår. Danskere der er vilde med de nordamerikanske ligaer som NHL, NBA og NFL kan følge med i dem alle i real time, mens danskere med trang til ”Aussie Rules” uden problemer også kan få liveopdatering herfra.

På mange måder gør det store internationale udbud også at det hele bliver lidt udvandet. I gamle dage fulgte vi med i dansk sport, og så til OL hvert 4. år blev vi overordentlig interesserede i alt andet. Det betød at der var en stor opbakning til dansk sport, og det var ikke unormalt at se fulde stadiontribuner til danske 1. div. kampe i fodbold, eller Østerbro Atletikstadion fyldt til randen til de danske mesterskaber eller nordisk landskamp i atletik.

I dag har vi svært ved at fylde et stadion til en topkamp i den bedste danske række i fodbold, eller til en kvalifikationskamp til Champions League i håndbold, mens tv stationerne kan melde om gode seertal til tyske, spanske og ikke mindst engelske ligakampe, og den store internationale interesse har altså også gjort at danskerne i større og større grad benytter sig af livescore services så de kan følge med i hvordan det går i alle de store sportsbegivenheder verden over.

Hvis du vil følge med i dine yndlings sportsgrene er livescore.dk et godt sted at starte. Her får du gratis adgang til alverdens statistikker, stillinger og naturligvis resultater efterhånden som de udspiller sig. God fornøjelse!