Hvem laver flest assists i Eliteserien?

Eliteserien bliver sparket i gang om en uges tid, og derfor har vi besluttet os for at tage et kig på, hvem der ender med at lave flest assists i den kommende sæson. Der er mange om buddet, og det kunne måske godt ende med, at det bliver en dansker der løber med æren. Både den tidligere Brøndbyer Mike Jensen fra Rosenborg, og Strømgodset-spilleren Bassel Jradi som har en fortid i både AB og FC Nordsjælland ligner nemlig gode bud på den mest assisterende spiller i Eliteserien. I denne artikel vil vi komme med det forkromede overblik over, hvem man kan oddse på hos bookmakeren 888sport, og hvor god værdi der i at spille på dem. Lad os komme i gang med at se på sagerne!

Spil på hvem der laver flest assists i Eliteserien hos 888sport

 

Morten Gamst-Pedersen

På trods af sine 36 år, så er Morten Gamst-Pedersen en af de helt store favoritter til at lave flest assists i Eliteserien. Det hænger nok sammen med, at han lavede hele 11 assists i sidste sæson for sin klub Tromsø IL, hvilket var én mere end Fredrik Haugen på andenpladsen. Morten Gamst-Pedersen spillede i næsten et årti hos engelske Blackburn, hvor han havde stor succes. Han spillede omkring 350 kampe og lavede næsten 50 mål i sine ni sæsoner hos klubben. Otte af de sæsoner var endda i Premier League, så han er en ekstremt rutineret herre. Hans alder taler dog imod, at han ender med at lave flest assists for anden sæson i træk, så vi synes ikke, at odds 5,00 hos 888sport er højt nok til at smide penge efter.

Odds på Morten Gamst-Pedersen hos 888sport

 

Fredrik Haugen

Som skrevet før så lavede Frederik Haugen fra Brann Bergen kun en enkelt assist mindre end Blackburn-legenden Morten Gamst Pedersen. Derfor er han da også et rigtig godt bud på den mest assisterende spiller i Norges bedste fodboldrække. Særligt når man tænker på, at han på trods af sine 25 år allerede har spillet mere end 250 kampe og scoret over 30 mål for henholdsvis Løv-Ham og Brann Bergen i de to bedste norske divisioner. Siden skiftet fra Løv-Ham til Brann Bergen i 2011, har han haft stor succes for klubben som også har den tidligere AaB-spiller Gilli Rólantsson på holdkortet. Ligesom Morten Gamst-Pedersen så kan man få odds 5,00 på, at han laver flest assists i Eliteserien, og det er der ganske god værdi i.

Spil på Frederik Haugen hos 888sport

 

Pål André Helland

I Rosenborg spiller der en del danskere. Både Mike Jensen, Nicklas Bendtner, Malte Amundsen og Jacob Rasmussen har deres daglige gang i klubben. Deres holdkammerat Pål André Helland noterede sig for otte assists i sidste sæson, så han kunne også sagtens ligne et bud på den mest assisterende spiller i Eliteserien. Da han spiller hos de norske mestre og har Nicklas Bendtner at smide bolde op imod, så er der faktisk en forholdsvis stor chance for, at han laver flere assists i 2018, end han gjorde i 2017. Hvis han er den spiller, som der assisterer mest, så giver 888sport pengene 6,00 gange igen.

Odds på Pål André Helland hos 888sport

 

Mike Jensen

Den første dansker på vores liste er den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen. Han noterede sig, ligesom sin holdkammerat Pål André Helland, for otte assists i 2017, så han er også rigtig god til at lægge op til mål. Hvis han kan forbedre den total en smule, så har han også en chance for at blive Eliteseriens mest assisterende spiller. Han spiller fast for de norske mestre og skal servicere folk som Nicklas Bendtner og Alexander Söderlund, så der er masser af muligheder for at assistere de to angribere. Løber han med titlen, så er der odds 7,00 at hente hos 888sport.

Spil på Mike Jensen hos 888sport

 

Bassel Jradi

En anden dansker som har sin daglige gang i Eliteserien, er den tidligere AB og FC Nordsjælland-spiller Bassel Jradi. I sidste sæson lavede han syv assists, og derfor er han en dark horse til at snuppe titlen som den mest assisterende spiller i Eliteserien den her sæson. Han spiller forholdsvis fast for Strømgodset, og hvis han kan få endnu mere spilletid under bæltet i 2018, så kan han også notere sig for endnu flere oplæg. Da han ikke spiller for en af de helt store klubber, og han lavede fire assists mindre end Morten Gamst-Pedersen, så kan man faktisk få odds 10,00 på, at han ender med at lave flest assists af samtlige spillere i Eliteserien. Det må siges at være et ganske pænt odds.

Odds på Bassel Jradi hos 888sport