Sportsbetting

260x154_bet365Hvis du ønsker at sportsbette på nettet, så er et af de mest oplagte steder at gøre det hos den store engelske bookmaker, bet365.

bet365 var en af de første bookmakere på internettet, altså i den spæde start inden det at bruge et kreditkort på nettet for alvor var vundet frem blandt forbrugerne. bet365 var også en af de første bookmakere til udelukkende at køre en online forretning, da de solgte alle deres bettingshops i blandt andet England.

Siden da er de gået i gang med at udvikle en af de bedste bettingplatforme på nettet. bet365 er kendt for sine altid høje odds, høje service og store udbud af spil. Det er specielt fodbold som udmærker sig ved de høje odds og store udbud af spil.

Find dine væddemål hos bet365.dk

Odds på din mobil og tablet hos bet365

Hos bet365 kan du naturligvis også bette når du er på farten uden din laptop. bet365 har valgt at lave en af markedets bedste mobile udgaver af deres rigtige hjemmeside, der gør det ideelt at bette når man er på farten. Der er alt hvad du skal bruge, pænt pakket ind og naturligvis med mulighed for at livebette.

Når du bruger bet365 på din mobil og tablet, så skal du i øvrigt heller ikke tænke på at have dit NemID ved hånden. For når du spiller på din mobil og tablet kan du altid logge ind uden at skulle bruge NemID.

 

Livebet på bet365

Hos bet365 kan du selvfølgelig også livebette. Her finder du et kæmpeudvalg af liveodds, som dækker stort set alle markeder indenfor en bred vifte af sportsgrene.

Nærmest ligemeget hvilken sportsgren, som man har lyst til at livebette på, så finder du næsten altid liveodds på de største events hos bet365.

 

Se gratis livestream på bet365

Hos bet365 kan man udover at bette på et hav af kampe, også følge med på livestream på et hav af de kampe man har bettet på. bet365 tilbyder nemlig gratis livestream på et stort udvalg af både fodbold, tennis og basketball. Det eneste krav er, at man har penge på sin spilkonto.

Er man en af dem der elsker at følge hollandsk og tysk fodbold, men ikke har den store tv-pakke, så er her en oplagt mulighed for at se gratis livestream på bet365.

Altså det der kræves for at kunne se livestream på bet365 er at oprette en gratis konto og derudover have penge på den konto. Det er lige meget, hvor mange penge du har på din konto, og det er heller ikke noget krav, at du har spillet penge på den kamp, som du ønsker at se.

Et godt tip er derfor altid at have et par kroner på din konto, så du altid har adgang til at se et hav af kampe gratis på bet365.

Denne side er opdateret den 6. december og er et udtryk for skribentens egne holdninger.